Pro zákazníky, kteří jsou intolerantní vůči laktóze, jsme připravili Jihočeský jogurt Nature jahodový s obsahem laktózy nižšším než 0,01 procenta. Laktózu jsme v něm šetrným způsobem rozložili na glukózu a galaktózu, jogurt si však zachovává delikátní mléčnou chuť a především plnohodnotné složení, co se týče bílkovin a tuku.
Navíc je velmi dobře stravitelný, a to i pro ty, kterým běžné mléčné výrobky způsobují potíže. Pokud jste si dosud nemohli dopřát lahodnou jahodovou příchuť jogurtu, nyní si na ní můžete pochutnávat bez výčitek.
Splňuje požadavky bezlepkové diety.
• z kvalitního českého mléka
• bez přidaných barviv, emulgátorů a konzervačních látek
• obsah laktózy je nižší než 0,01 g na 100 g
• laktóza šetrným způsobem rozložena na glukózu a galaktózu
• vhodný pro spotřebitele s intolerancí i bez intolerance laktózy
Složení:mléko, 17 % jahodové složky (cukr, jahody 44 %, voda, barvicí koncentrát z černé mrkve, přírodní aroma, citrónový koncentrát), enzym laktáza, sušené mléko, jogurtová kultura
Název výrobku:
Jogurt s nízkým obsahem laktózy jahodový
Průměrné výživové hodnoty ve 100g výrobkuEnergetická hodnota: | 448 kJ / 106 kcal |
---|
Tuky: | 2.6 g |
---|
- z toho nasycené mastné kyseliny: | 1.7 g |
---|
Sacharidy: | 16 g |
---|
- z toho cukry: | 15.5 g |
---|
Bílkoviny: | 4.7 g |
---|
Sůl: | 0.13 g |
---|
Vápník: | 170 mg |
---|
Alergeny:mléko a výrobky z něj