Jihočeský tvaroh je nezbytnou surovinou pro tradiční českou kuchyni. Má hladkou, krémovitou konzistenci a hodí se spíše pro studenou kuchyni (pomazánky, dezerty). Díky naší speciální technologii nedochází k uvolňování syrovátky během skladování a tím dosahujeme toho, že konzistence tvarohu je jemnější a nedusivá ve srovnání s klasickým měkkým tvarohem. Přítomné syrovátkové bílkoviny navíc obsahují esenciální aminokyseliny a zvyšují výživovou hodnotu tvarohu. Splňuje požadavky bezlepkové i bezlaktózové diety.
Složení:mléko, smetana, mlékařské kultury, enzym laktáza
Název výrobku:
Tvaroh polotučný bez laktózy
Průměrné výživové hodnoty ve 100g výrobku| Energetická hodnota: | 394 kJ / 94 kcal |
|---|
| Tuky: | 4.4 g |
|---|
| - z toho nasycené mastné kyseliny: | 2.9 g |
|---|
| Sacharidy: | 3.6 g |
|---|
| - z toho cukry: | 3.6 g |
|---|
| Bílkoviny: | 10 g |
|---|
| Sůl: | 0.09 g |
|---|
Alergeny:mléko a výrobky z něj